Gradimo objekt od šest modernih, komfornih apartmana veličine cca 70m2 smještenih na otoku Krku u naselju Malinska. Objekt je udaljen od mora i od centra naselja Malinska 700m. Objekt ima tri nadzemne etaže pri čemu je na svakoj etaži po dva stana.

Stanovi na prvom i drugom katu imaju po dvije terase od čega jedna ima prekrasan pogled na more. Druga terasa je koncipirana tako da se iz svake sobe može izaći na terasu, a prizemna dva apartmana imaju prekrasnu, ozelenjenu okućnicu pri čemu stanu A pripada površina okućnice od 95 m2, a stanu B 150 m2.
Objekt se gradi od blok opeke debljine 30cm pri čemu će fasada biti obložena stiroporom debljine 15cm čime ćemo postići objekt niskoenergetske vrijednosti. Na objektu će biti ugrađena aluminijska stolarija sa aluminijskim roletama na električno podizanje.
Sve stanove karakterizira moderni interijer u kojem dominiraju elementi drveta pri čemu je zid u dnevnom boravku dekoriran panel pločama od hrastovine. Sukladno tome odabrali smo i sobna vrata visine do stropa koja su usklađena kako sa zidom dnevnom boravku tako i sa podnim oblogama.
Kompletan stan, kako sobe tako i dnevni boravak, imat će ugrađeno grijanje i hlađenje.
Stanovi imaju spušteni strop pri čemu je ugrađena rasvjeta koja se može regulirati.
Kupaonice su obložene poliranim gres pločicama visokog sjaja te imaju moderne tuš kabine zajedno sa kupaonskim ormarićem i ugrađenim sušilom za kosu.
Stubište objekta popločano porculanom pri čemu su stubišne ograde izrađene od kaljenog stakla. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna talijanskog proizvođača Diere.
Namještaj nije uključen u gore navedenu cijenu stana, ali Vam dodatno možemo ponuditi ovako prezentiran stan s našim odabranim dizajnerskim namještajem za što Vam možemo izraditi dodatnu ponudu za uređenje. U protivnom slobodni ste namjestiti svoj stan po vlastitoj želji.
Izborom materijala i naše kvalitetne gradnje nudimo i garantiramo jedan viši nivo izgradnje objekta čime unapređujemo klasičnu gradnju prisutnu na našem priobalnom području.

logo